VerticalQ-talentenmeting

Je wilt diepgaand inzicht in wie je werkelijk bent. Je wilt weten wat jouw drijfveren zijn. Leer onderscheid te maken tussen jouw werkelijke talenten en aangeleerde patronen. Weet waar jouw potentieel ligt, wat jouw voorkeur is qua tempo & ritme en hoe jouw talenten met elkaar en jouw omgeving interacteren.

De VerticalQ-meting brengt jouw sterke punten in kaart. Je krijgt dan inzicht in hoe deze jou kunnen helpen om tot vol potentieel te komen. Ook krijg je inzicht in hoe jouw talenten elkaar en jouw omgeving beïnvloeden. Daarnaast krijg je tips om uit jouw valkuilen te blijven.

Zo werkt VerticalQ

De VerticalQ-meting is anders dan vele andere metingen die met (online)vragenlijsten werken. Bij die laatste bestaat de kans dat je ze kunt beïnvloeden of dat je sociaal wenselijk antwoord geeft. Je vult een vragenlijst ook in zoals jijzelf denkt dat je bent en daar zit op zijn minst altijd iets van aangeleerde patronen bij. Ook kun je zelf niet goed zien waar je een blinde vlek hebt. De VerticalQ-meting maakt middels een negental houdingen meetbaar waar jij wel of niet in je kracht staat. Je hoofd kan dit niet beïnvloeden.

Tijdens een VerticalQ-talentenmeting word je begeleid naar negen eenvoudige houdingen. Door druk te zetten tegen jouw handen wordt gemeten hoe krachtig je staat in elke specifieke houding. Jouw vier sterkste houdingen vormen samen jouw talentenprofiel.

Het individuele rapport dat je na de meting ontvangt, geeft jou de gelegenheid om de achtergrondinformatie van de talenten na te lezen. Denk daarbij aan: potentieel, valkuilen, ontwikkeltips en jouw bijdrage aan het collectief. De meting, uitleg en rapport leveren diepgaand inzicht in jouw eigen persoonlijke VerticalQ-profiel op. Het schriftelijke rapport is in het Nederlands en Engels te downloaden. Het blijft ook online beschikbaar.

Vanaf €350 exclusief BTW.

Ik heb eindelijk taal voor wat ik van binnen ervaar. Door VerticalQ sta ik meer in mijn kracht en weet ik wat voor projecten ik leuk vind.. Nu snap ik pas waarom dingen mij zoveel energie kostten in het verleden.

Aanvragen

Na het invullen van het aanvraagformulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met jou op om een afspraak in te plannen.

De Visionair | VerticalQ Talentenmeting
De Bruggenbouwer | VerticalQ Talentenmeting
De Vernieuwer | VerticalQ Talentenmeting
?>