Aanbod

Teamontwikkeling

Team-
ontwikkeling

Teamleden van succesvolle teams kennen hun eigen talenten en die van collega’s. Hierdoor kan gemakkelijk ingespeeld worden op elke situatie en elke verandering. Het team weet wie waar van nature goed in is, en werkt daardoor op een effectieve en plezierige manier samen. Succesvolle teams benutten niet alleen de strategie en ratio van het hoofdbrein, maar zetten ook de wijsheid van hart en buik in.

Projectteamontwikkeling

Projectteam-
ontwikkeling

Bij het samenstellen van een projectteam nodig je de mensen met de juiste kennis en ervaring uit. Met VerticalQ voeg je daar de wijsheid van hoofd, hart en buik aan toe. Ontdek welke talenten cruciaal zijn in elke fase van het project. Deze kennis is een belangrijke sleutel tot een optimaal resultaat én om de projectleden met energie aan het werk te hebben. Geef ook jouw projectteam(s) een vliegende start met VerticalQ.

Leiderschapsontwikkeling

Leiderschaps-
ontwikkeling

Goede hedendaagse leiders kennen hun eigen talenten en valkuilen. Ze geven niet alleen leiding vanuit ratio en analyse, maar ook vanuit hart en buik. Dat wat zich afspeelt in de onderstroom weten ze hierdoor vaak boven de waterlijn te brengen. Ze kennen de talenten van hun teamleden en zetten deze optimaal in. Goede hedendaagse leiders weten wanneer zij een stap terug moeten doen om hun team of teamleden te laten floreren. Ze zijn wendbaar en weten dat ze samen met hun team(s) meer bereiken dan alleen.

Individuele ontwikkeling

Je stoeit met balans vinden in je werk. Een deel van je werkzaamheden kost jou veel energie en je weet nog niet precies waarom. Mogelijk loop je te hard van stapel of misschien heb je juist meer tijd dan anderen nodig, om dingen goed op een rijtje te krijgen. Als je weet waar je van nature goed in bent, dan weet je ook waar je energie van krijgt. Het is ook van belang om jouw voorkeurstempo en -ritme te weten, zodat je daarnaar kunt werken en leven. De wijsheid van VerticalQ zorgt voor meer vitaliteit en balans.

Accreditatieopleiding

Accreditatie-
opleiding

In veel organisaties die werken met VerticalQ ontstaat de behoefte om ook intern collega’s te kunnen meten en te kunnen werken met de methodiek. Herken je deze behoefte? Lees dan meer over de accreditatieopleiding. Tijdens deze opleiding leer je op inspirerende wijze de methodiek zelf toepassen. Je kunt hierna de talentenmetingen zelf uitvoeren en je zet VerticalQ effectief in bij het coachen van individuen en het begeleiden van teams. Daarnaast leer je jouw eigen talenten als professional doeltreffend te gebruiken.

?>